Indago 2007

Indago jau 5. novembrī sākās spēļu balsošana. Šogad ir drusku mazāk spēļu, nekā pagājušā gadā. Ievērtēju arī kādas spēles šogad ir. No 10 spēlēm divas man patika - Augonis un GameLV.

Augonī bija kaut kas drusku no simiem (jāēd, jāiet uz podu un augšana) un papildus dažādas minispēles. Pamata ideja ir augt un pildīt uzdevumus, ja tādi ir. Ne visai vienīgi patika, kur bija jāķer ogas vai pudeles, jo nebija iespējams visas saķert. Grafiski diezgan smuki nostrādāts. Spēle bija divās valodās - abas valodas arī visu laiku bija redzamas - nebija iespējams opcijās izvēlēties vienu, bet tas nebija ļoti traucējoši. Žēl, ka nebija iespējams izspēlēt līdz galam.

GameLV ir kvests, kurā saimnieks meklē savu pazudušo suni. Spēle ir latviešu valodā. Biju nedaudz pārsteigts par labo ierunājumu (it īpaši, ja salīdzina ar vienu citu spēli, kurā, šķiet, ka bija iebļauts boost'otā mikrofonā). Spēlei ir arī laba fona mūzika. Drusku varbūt pa daudz bija tie teksti, kur kaut kas atgādina vai brīdina. Visvairāk patika tas, ka bija izspēlējama līdz galam. Domāju, ka šī spēle šogad uzvarēs, vismaz ir mans favorīts noteikti.

Nevarētu teikt, ka visas pārējās spēles ir pilnīgi crapi, bet līmenis bija zemāks, tomēr labi, ka ir tikts līdz finišam, jo, ja nemaldos, tad pieteikušies bija vismaz 2x vairāk.

Pievienot komentāru