iz datuves foruma

Njā, pirmo vai otro dienu pie kompja cilvēks ticis.

dumdams94:
es nokačāju photoshopu. taisos installet un man uzrodas serial numb. kass man tuur jaaraxta?... un kuur var uzzinaat to serial numb. ?

RC:
Tev tur lidzi jabut tadam crack kur viss bus paskaidrots.

dumdams94:
ok ok kass ir crack?? es paņēmu viņu .iso failā un caur deamon tools palaidu.. nekaa vairaak nebija kaa installs.. :( paskaidrojiet man galiigi nedalec..

drono:
Tādiem, kā tev vienīgā iespēja ir pirkt veikalā. Tur serial number dod līdzi.

un šeit atklājas patiesība:


dumdams94:
un kaa lai es raxtu dc photoshop serial numb. Drono piever muti idiot... es par tevi vairaak sajeedzu par windows programmešuanu ... es peec profesijas esmu programmetajs... vnk photoshopu biju uzinstallejis čakareejos apnika izdzēsu gibeeju atkal un prasa kkadu activing..

Oj.. kļūdījos. Džeks gadiem kodē asm un raksta pa naktīm keygenus (arī asm'ā, jo c/c++ zaudējot perfomancē). Tāda laikam tagad aug tā jaunā paaudze (pieņemu, ka tas 94 ir dzimšanas gads, bet, ja arī nav, tad prāts noteikti ir tādā līmenī vai vēl zemākā). Nu labi, šis viens gadījums, bet uzskatu, ka vispār jaunie tagad ir izlaidušies un neaudzināti.

Komentāri

  • Izlikšanās par programmētāju viņu pilnīgi un galīgi iegāza :D
    00b3rh0x0rz :D

  • hehe, pro rce coderis :D

  • Uj šitais ir labs... =)

  • Pats esmu rakstījis asm-ā crackus un keygenus. Ja džekiņam būtu kaut nojausma par programmēšanu, tad neprasītu. Droši, ka programmē javaskriptu mājaslapai =D

  • taisos installet un man uzrodas serial numb. "kass man tuur jaaraxta?"

    Jā nez kas tur ir jāraksta? :>

Pievienot komentāru