kino

Noskatījos divas, nu jau pavecas filmas - Особенности национальной рыбалки un За спичками, kā arī vienu salīdzinoši svaigu ASV ražotu komēdiju - parodiju: Date Movie. Vispār šoreiz arī piekrītu imdb vērtējumiem (7, 6, 2.7). Filmās arī viss kā vajag - resni amerikāņi, krievi un to neatņemamā vodka. Kaut kā jaunajās filmās vairs nav tas, kas vecajās, bet nu asv ar krievu filmām arī gluži nevajadzētu salīdzināt. :) Man vismaz patīk padomju laika Latvijas kino, no jaunajām varbūt vienīgi Baiga vasara bija kaut cik ok. Protams, nesaku, ka visas holivudas filmas nekam neder, bet tā ir cita kategorija. Heh.. tuvāk mājām, tuvāk sirdīm (kaut kad tāds laikam bija tajā rimi reklāmā), to šoreiz varētu attiecināt par kino.

Komentāri

  • Viss "Nacionālo īpatnību" cikls ir pilnīgi neatkārtojams, var pārsmieties :D ņabis, zemūdene, Baltijas jūra un uz priekšu... :D (neatceros kurā, bet vienā no daļām)

  • Citas daļas gan neesmu redzējis, bet šī ir tā, ko saki. :) Nesmieties nevarēja :D Jau pirmajās minūtēs par govi bija jāsmejās. - "Kā sauc govi?".. - "Ford" :D Aktieri arī, pēc manām domām, izcili.
    Būs laikam kaut kad jānoskatās arī pārējās daļas (šķiet, ka divas vecākas vēl bija).

Pievienot komentāru