Shis tas par mIRC

Visi jau lapi paziistam mIRC - IRC klientu. Noleemu uzraxtiit par dazhaam lietaam. Laikam jau taas saucas 'eastern eggs'. Man shie eggi gaaja uz 6.12 versijas. Par citaam versijaam nezinu. Zinu, ka shiis lietas jau 101. reizi dzirdeetas, bet varbuut ka kaads tomeer nezinaaja.


1) ejam uz Help > About mIRC... Klikshkjinam ar labo peles pogu uz formas un skataamies, kaa saak 'leekaat' uz burta 'i' punktinjsh.

2) ejam atakl uz Help > About mIRC... uzrakstaam vaardu 'arnie' un Khaleda gjiimja vietaa ieraudziisim krokodilu.

3) ejam atkal uz About mIRC... Klikojam uz mIRC ikonas un blisinaamies, kas notiek.

4) shoreiz biku citaadaak ;p. ar labo peles ausi jaakliko uz About pogas toolbaraa. [peedeejaa poga rindaa ar pogaam]

  Veel ir dazhas lietas, kuras iet uz vecaakaam versijaam.
1) Atkal ejam uz About... un klikshkjinam ar peles kreiso ausi uz Khaleda deguna [preciizi uz deguna gala].. Vajadzeetu rasties kaut kaadaam skanjaam :)

2)Ja kliko ar peles labo pogu uz About buttona [toolbaraa], ta paraadaas citi tooltipi.. apmeeram taadi: 'Enjoy the Ride!, woowoo!, ouch!, Eek!, yikes!, erk!, moo!, aah..., choo!, slapslapslap!, bzzzzt!, It's life Jim..., but not as we know it, Ni!, ack!, :P~~~, BaDOOM!, meepmeep!, With a rubber duck..., one's never alone, Positive karma!, oink!, hi MOM!, ole!, MU, hoohaa!, Whatever you do..., DON'T PANIC!, grrrr..., Greetings !, :), INCOMING TROUT, scared ya.. huh?, That's all folks!.

Komentāri

  • yep, ja labi pagooglee, tad var atrast daudz vairāk apslēptu jociņu. Ir arī daži nevisai labi - uzrakstot rindiņu, /join [kautkas], tu diskonektçjies no tā servera.

  • cik zinu, tad, ja, piem., joino uz #1,000, tad iziet no visiem chaniem.. bet tas jau nav vairs mirc eggs.. laikam tas ir irc bugs, kaut gan vareetu arii uzskatiit par fiichu.. titais rukaa uz visiem ircnetiem, efnetiem, conferenchu roomiem utt.
    btw.. taa, ka tieshi diskonektee no serwera gan neesmu maniijis

Pievienot komentāru