Datuves rss bilde(1)

RSS url bilde. Es tomēr dodu priekšroku mazākām url bildītēm, citādi grūti lasīt, ka aizņem tik daudz vietas. :)

Speed Demos Archive(0)

Lapa, kurā ir video gabali ar to, kā tiek mēģinātas pēc iespējas ātrāk iziet spēles. Ir gan PC, gan citu platformu spēles.

Noskatījos kā tiek iziets Half Life: Blue Shift nedaudz ilgākā laikā nekā 1/2 stunda (0:32:18). Diez cik ilgi ir jātrenējas, lai to izietu tik ātri. Vēl jāpiebilst, ka no tā laika diezgan ilgs laiks pagāja klausoties profesoros.

Instalējot Adobe Acrobat caur Firefox(0)

Tagad velkot Acrobat Reader'i caur Firefox, uzreiz jau palaižas installeris (nevis novelk installeri un pats palaiž), izmantojot GetPlus inteliģento download manageri, bet nu tādiem paziņojumiem nevajadzētu lekt ārā :) (skatīt bildi turpinājumā).

Lasīt vairāk

animēta favicon'a(2)

Kaut kā nemaz nebiju pievērsis uzmanību tādai lietai. Supportē gan to laikam tikai Firefox. Būtībā ir jāņem vienkāršs 16x16px animētais gif's un jānorāda head'ā sekojošais.

<link type="image/gif" href="favicon.gif" rel="icon">

PS. Es arī lapai pieliku animēto. ;)

google brīdinājums(1)

Tīri daudz sanāk gūgli lietot, bet šādu paziņojumu redzēju pirmo reizi. Laikam pārāk maz būšu meklējis "sliktās lapas". :)

skype latviski(1)

Updeitoju šodien skype un pamanīju, ka tagad ir arī oficiāli latviešu valoda. Vismaz 3.0.x versijai nebija latviešu valodas. Labāk vēlāk nekā nekad, bet lietuvieši un igauņi, kā ierasts, mums bija priekšā. Vēl acīs iekrita SkypeFind, kas piedāvā meklēt veikalus, restorānus un citas lietas un lasīt citu skype lietotāju atsauksmes par tiem vai tamlīdzīgi. Katrā ziņā īpaši neiedziļinājos, kas tas ir, bet tika pamanīts.