oral typo(2)

cūkdomēns tb subdomēns

quote vista and linux(0)

Nevarēju atturēties (tika pamanīts vienā forumā - © J0ke):

tik retajam kūtī vistu vietā pingvīni

Notepad++(1)

Kodēšanai esmu pārgājis no notepad2 uz advancētāku editoru - notepad++. Heh. Var pat salīdzināt ar tv. Sākumā izmantoju notepad (melnbalts tv), tālāk notepad2 (sintakses iekrāsošana - krāsains tv), tagad notepad++ (kruts tv ar daudziem kanāliem).

www.latvija.tv(2)

Nemaz nezināju, ka Latvijā ir YouTube un tamlīdzīgo servisu līdzinieks. http://www.latvija.tv/. Nereģistrējos, bet it kā varot līdz 100 MB video augšupielādēt. Lietošanas noteikumus reģistrācijas formā neizdevās izlasīt, jo atvērās "tukša lapa". :)

iesnas(0)

Nejauši uzgāju vienā forumā:

- Ko iesakat lai tas parietu? - ...katrā nāsī pa tampaksam...bet lai striķīši karājās....

AppLocale(3)

Gadās, ka kādreiz ievajagās palaist kādu non-unicode programmu, bet nav uzlikts vajadzīgais enkodings reģionālajos settingos. Kad nomainīts, vēl vajag restartēties, lai tas sāktu darboties. MS tomēr ir atvieglojis to procesu un piedāvā tādu softiņu, kas ļauj palaist vajadzīgo programmu vajadzīgā enkodingā, bez restarta. Saucās AppLocale.

avārija(0)

84 gadu vecumā brauc dzērumā un bez tiesībām.

Motociklam nebija ne valsts numura zīmes, ne tehniskās apskates, ne obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas. Pats braucējs motociklu stūrēja bez vadītāja apliecības un iereibis. Negadījumā cietuši motociklista zobi.

Un visi vēl šausminās par jaunatni. :)

js:desas(4)

Tradicionālās desas 3x3 laukumā. AI nav nekāds izcilais, bet nebija arī mērķis uztaisīt, ko über. Pumpēt.
Ekrānblieziens:

Nejauši uzdūros arī advancētākām desām by bubu.