iz datuves foruma(5)

Njā, pirmo vai otro dienu pie kompja cilvēks ticis.

dumdams94:
es nokačāju photoshopu. taisos installet un man uzrodas serial numb. kass man tuur jaaraxta?... un kuur var uzzinaat to serial numb. ?

RC:
Tev tur lidzi jabut tadam crack kur viss bus paskaidrots.

dumdams94:
ok ok kass ir crack?? es paņēmu viņu .iso failā un caur deamon tools palaidu.. nekaa vairaak nebija kaa installs.. :( paskaidrojiet man galiigi nedalec..

drono:
Tādiem, kā tev vienīgā iespēja ir pirkt veikalā. Tur serial number dod līdzi.

un šeit atklājas patiesība:


dumdams94:
un kaa lai es raxtu dc photoshop serial numb. Drono piever muti idiot... es par tevi vairaak sajeedzu par windows programmešuanu ... es peec profesijas esmu programmetajs... vnk photoshopu biju uzinstallejis čakareejos apnika izdzēsu gibeeju atkal un prasa kkadu activing..

Oj.. kļūdījos. Džeks gadiem kodē asm un raksta pa naktīm keygenus (arī asm'ā, jo c/c++ zaudējot perfomancē). Tāda laikam tagad aug tā jaunā paaudze (pieņemu, ka tas 94 ir dzimšanas gads, bet, ja arī nav, tad prāts noteikti ir tādā līmenī vai vēl zemākā). Nu labi, šis viens gadījums, bet uzskatu, ka vispār jaunie tagad ir izlaidušies un neaudzināti.

kino(2)

Noskatījos divas, nu jau pavecas filmas - Особенности национальной рыбалки un За спичками, kā arī vienu salīdzinoši svaigu ASV ražotu komēdiju - parodiju: Date Movie. Vispār šoreiz arī piekrītu imdb vērtējumiem (7, 6, 2.7). Filmās arī viss kā vajag - resni amerikāņi, krievi un to neatņemamā vodka. Kaut kā jaunajās filmās vairs nav tas, kas vecajās, bet nu asv ar krievu filmām arī gluži nevajadzētu salīdzināt. :) Man vismaz patīk padomju laika Latvijas kino, no jaunajām varbūt vienīgi Baiga vasara bija kaut cik ok. Protams, nesaku, ka visas holivudas filmas nekam neder, bet tā ir cita kategorija. Heh.. tuvāk mājām, tuvāk sirdīm (kaut kad tāds laikam bija tajā rimi reklāmā), to šoreiz varētu attiecināt par kino.

jautrā programmēšana(3)

Šis nepavisam nav nekas jauns, bet jautrs gabals noteikti. Turpinājumā jautra pascal programmele. Nemēģināju nokompilēt, jo izejas kods tāpat darbojas lieliski. :) Autors nav zināms.

Lasīt vairāk

hokejs(1)

Cepums tam, kurš uzmeta zābaku (tupeli, kurpi - whatever). :) /LAT-CAN@11.05.2006/

google maps(0)

Beidzot Latvijā var apskatīt tuvāk kaut ko vairāk kā Rīgu. Vispār nepiefiksēju, kopš kura laika tas, bet nesen pamanīju Liepāju. Šķiet, ka nu arī ir ceļu karte Eiropā, bet Baltijas valstīs ir nekas cits kā tuksnesis. :)

primopdf(0)

Savajadzējās noprintēt šo to pdf formātā. PrimoPDF, šķiet, to dara itin labi (protams, kā jau arī tās citas daudzās programmas, kas veic tādu pašu darbu :P).

web arhīvs(0)

Nedaudz pastaigājos pa archive.org, skatījos vecās lapās, vecos dizainus. Uzdūros arī vienam 2002. gada boot.lv rakstam par LCD monitoriem. Man vismaz liekas, ka tas būtu rakstīts bez maz vai pirms 10 gadiem, bet ir pagājuši tikai ~4 gadi.

LCD iziet tautās ! LG Philips piektdien (24.05) vēra durvis jaunai LCD matricu rūpnīcai. Šī pagaidām būs pasaulē lielākā ar ražošanas jaudu 60000 matricas mēnesī. LG Philips ir LG Electronics un Philips kopīgs uzņēmums, kas dibināts ar mērķi uzlabot LCD matricu ražošanas iespējas līdz ar to būtiski pazeminot to cenu. Jaunā rūpnīca ir spējīga saražot divreiz vairāk matricas nekā visas līdzšinējās rūpnīcas. Tiks piedāvātas 15" matricas portatīvajiem datoriem un monitoriem, bet 18" matricas televizoriem. Tātad jau tuvākājā laikā ir gaidāms LCD monitoru un televizoru cenu kritums. Nākamajā gadā cenas stabilizēsies, bet 2004. gadā tās turpinās kristies līdz sasniegs parasto CRT monitoru cenu līmeni.

Tā arī vēl tagad nav sasniegtas CRT monitoru cenas. :)

kalendārs(1)

Nedaudz pamācījos javascriptu un uzcepu vienkāršu kalendāru, kuram var mainīt mēnešus, gadus un dienām parāda vārda dienas (tooltip). Pumpēt.

Lasīt vairāk

keisi(0)

Kādi tik keisi nav - sākot no tosteriem un beidzot ar govīm :). Ekoloģiski tīrs keiss halovīnu noskaņās. Laikam cilvēka izdomai nav robežu.

gui vēsture(0)

Visai interesanta lapa par grafisko interfeisu un to vēsturi. Var apskatīt un salīdzināt, piemēram, notepadu ekrānšāviņus, ikonas dažādu OS GUI\'iem, kā arī paklausīties skaņas - www.guidebookgallery.org.