spēļu grafika tagad un pirms 20 gadiem(0)

Grafikas salīdzinājumi, pārsvarā starp Nintendo (vecās spēles) un XBOX (jaunās). Vēl atceros, kā spēlēju kādreiz Double Dribe, Ice Hockey un Tennis uz savas "Zhiliton"-veidīgās kastītes un grafika likās normāla - nebija jau über, bet bija ok. Tagadējo grafiku gan neesmu izbaudījis, jo ne ir dzelži uz kā pilnībā izbaudīt, ne arī ar spēlēm spēlējos (pa retam vienīgi kādu "pagriežu"). Toties tuvākajos gados varam gaidīt vēl (daudz?) labāku grafiku, jo tagad Nvidia ir uzveidojusi kartīti, kas rēķinās fiziku un līdz ar to vairs nenoslogos tik daudz centrālo procesoru.

lobzik(0)

www.lobzik.pri.ee - ko tik cilvēki neizdomā sataisīt. Laikam jau dažiem labiem vienkārši nav ko darīt. Varbūt arī tev nav ko darīt? Tev mājās ir daudz lieku korķu? - lūk, ko vari izveidot. Nav korķu? Nu, tad vari mēģināt šo to uzlīmēt no sērkociņiem. Nav arī tik daudz sērkociņu? Nu labi, tad vismaz vadi ir? Nu... ja negribi netaisi - iegādājies jaunāko Harley-Davidson modeli. A, šādu USB mantiņu es arī gribētu. :)

swiftfox(0)

Swiftfox ir Firefox, kas kompilēts Linux'iem un optimizēts AMD procesoriem. Nezinu, vai kādu atšķirību jutīs Gentoo lietotāji, bet uz Ubuntu esot ātrāks.

antigravitācija(0)

Man šis video kaut kā neizskatās ticams. It īpaši skaņu celiņš par to liecina. :) Bet tā jau Džona Hatčisona dzīvoklis ir visai mājīgs.

M$ Office 2k7(0)

Šķiet, ka beidzot jaunajā ofisā būs tā manāmāk mainījies grafiskais interfeiss. Neatceros vairs kāds īsti izskatījās Office 95, bet 2003 kardināli neatšķiras no 97. Jāatzīt, ka izskatās diezgan pievilcīgs. Vēl derētu paturēt galvā, ka tas nav gala produkts. Lietojis arī neesmu un nezinu teikt, cik ērti tas viss tur ir. Tik tagad rodas jautājums uz kādiem dzelžiem tas normāli griezīsies. Pašas bildes.

Samsung SCH-B600(0)

Pirms kāda laika Samsung bija uztaisījis telefonu ar 7 Mpix kameru, bet tas laikam nebija pietiekami un tagad CeBit izstādē var aplūkot telefonu ar 10 Mpix kameru. Vispār jau no vienas puses izskatās tāds plats fotoaparāts, nevis telefons, bet, kad pagriež otru pusi, tad skaidrs, kas tas īsti par aparātu. Protams, Latvijā mums tādu neredzēt. Es domāju, ka man pilnīgi pietiku ar 3-6 Mpix. Bildes.

Cyril Takayama(0)

Bērnībā no cirka man vislabāk patika iluzionisti (noteikti jau daudziem patīk), nevis dzīvnieki, klauni vai kas nu tur vēl mērkaķojās un rāda interesantas, smieklīgas lietas. Cyril Takayama ir burvju triku meistars. Kaut kur nejauši uzdūros vienam klipiņam, kurš mani pārsteidza. Nezinu gan viņa triku noslēpumus, bet sanāk viņam labi. Youtube, ir šādi tādi viņa mākslas darbi. Kādu laiku varēs pavadīt tos vērojot. Dažus gan liekas, ka varētu izskaidrot, bet par lielāko daļu nav ne jausmas kā to var panākt - atliek vien brīnīties :).

pulksteņi(1)

10 interesanti pulksteņi. Es jau no dažiem neatteiktos, piemēram, tā kurš ir pieslēdzams USB, kā arī diožu pulkstenis ir visai interesants (diez kā tas izskatās tumsā..), bet nu ar to pēdējo (nāras pulkstenis?) diez vai gribētu staigāt ikdienā. Kaut gan pēdējā laikā vispār staigāju bez rokas laikrāža, jo esmu pārāk slinks, lai nopirktu bateriju. :))

SGH-i300(1)

Samsung uzražojis telefonu ar iebūvētu 8 GB HDD (man pirmam PC HDD bija 40 MB :)). Modelis saucas SGH-i310 un tas ir uzlabots SGH-i300x, kuram ir 4 GB cietnis. Spēj atskaņot mp3, wma, aac un ir stereo skaļrunīši. Apararāts griežās uz Windows Mobile 5.0. Protams, kur nu vēl bez kameras (2 Mpix). Vēl plusā to var izmantot kā flash draivu (diezgan ietilpīgs sanāk, ne?), kustinot ar USB2. Ā, nu jā, vēl ar to ir iespējams arī pazvanīt :).

Es jau šādus telefonus drīzāk sauktu par fotoaparātu ar kuru iespējams piezvanīt (bija kaut kāds telefons ar 7Mpix kameru, ja nemaldos), tad, šo pašu varētu vēl nosaukt par em.. kaut vai flash draivu ar kuru iespējams piezvanīt utt.