rss(1)

Piemetu arī blogam rss barotni. Tomēr modes lieta (tiesa gan, tā jau ir vairākus pēdējos gadus :) ). Kā lasīkli izmantoju Netvibes. Ir ok, ja sēdi pie vairākām kastēm.

jericho s01e05(2)

- well, have you tried to typing a straight IP address?

100. ieraksts(1)

Tas brīdis ir pienācis. Ir sasniegts 100. ieraksts blog'ā. :) Pirmais ierakts tika veikts 11.11.2003. Nieka.. khem.. ~3.5 gados ir veikti 100 ieraksti. Nemaz negribu rēķināt, cik sanāk vidēji dienā. :) Diez līdz 2010. gadam būs 200 ierakstu... Tā kā nesen manu blogu apciemoja spamboti, tad arī te komentēšanai uzliktu elementāru captchu.

latvian.gamez.lv(0)

Nejauši uzskrēju latvian.gamez.lv. Projekts ir līdzīgs kādreizējam soft.hackers.lv, kur tika apkopotas Latvijā rakstītās programmas. Šoreiz tiek apkopotas Latvijā kodētās spēlēs. Cerams, ka tas attīstīsies un varēsim tur atrast daudz interesantu letiņu veidotās spēles.

pusbr(2)

Tie, kas ir kaut cik zin (x)html, droši vien zina, kas ir.
Ko darīt, ja ir vajadzīgs pus br? :) Izdomāju, ka xHTML tas varētu būt <br/2>

regexp(0)

Ja sanāk darboties ar regulārajām izteiksmēm, tad Firefoxim var lietot Regular Expressions Tester - pilnīgi pietiekams, lai pārbaudītu vienkāršus regexp\'us. Advancētāks softs ir RegexBuddy, bet tas jau ir maksas produkts.

fun with subdomains(0)

Jaukas javascriptu lapas. Tiesa gan ne visas, bet dažas ir baigi labās. Domāju, ka tajos gados, kad viņas ir taisītas, vispār šitais skaitījās kaut kas ūber, bet tagad jau ir visādi flashi, kur ir daudz skaistākas lietas. Jā, un nezinu īsti ar kādu browseri skatīties, iespējams, ka labākais no mūsdienu browseriem varētu būt IE6. http://milov.nl/iambald/

datuves spēle(0)

Šogad atkal ir sākusies datuves spēle. Pagājušā gadā neatbildēju pareizi uz pēdējiem jautājumiem un biju padsmitniekā, bet izskatās, ka šoreiz būs grūtāki jautājumi. Pirmais jautājums nokavēts un otro jautājumu nepārliecinoši minēju - nav diez ko daudzsološs sākums :)

nemāku rakstīt(1)

Tā arī īsti pareizi neuzrakstīju. Nelieciet man rakstīt tik sarežģīti uzrakstāmus vārdus kā "tur". :)

<nevienc> tu atkal seedees...
<nevienc> tb tu
<nevienc> r
<nevienc> tblj.. tb tur :)
<nevienc> lol :D